Start Tour

Adresa: Str. Plevnei, Nr.2, Craiova
Nr. Reg. Com.: J16/1637/2012
CUI: RO30769732

Licenta de turism: 276/07.12.2018
Cont Lei: RO72BTRLRONCRT0200101601
Cont Euro: RO22BTRLEURCRT0200101601
Banca: Banca Transilvania

Cont Lei: RO15BACX0000001606965000
Cont Euro: RO85BACX0000001606965001
Banca: UNICREDIT BANK SA

Tel.: 0351 404 404
Mobil: 0756 950 311
E-mail: rezervari@starttour.ro

Despre noi

Am inceput calatoria in anul 2012 cu o echipa tanara si dornica de a impartasi pasiunea pentru calatorii clientilor nostri.

Fie ca este vorba de un city - break, un circuit in Europa, o vacanta in Romania sau intr-o tara exotica si chiar un safari vom depune tot efortul pentru a va furniza vacanta mult visata!

Suntem foarte atenti la detalii, va vom pune multe intrebari, vom cauta temeinic, vom analiza diferitele variante si oferta primita va fi de fiecare data personalizata ,impreuna cu toata disponibilitatea noastra pentru orice intrebare sau consiliere.

Pentru a facilita si mai mult descoperirea sejurului dorit am venit in intampinarea turistilor nostri cu o noua varianta de website cu noi facilitati:

- Cautare sejur sau charter, rezervarea acestora si plata online.

- Cautare, rezervare si plata online a cazarilor individuale.


Dar nu ne limitam doar aici, ceea ce gasiti online este doar o mica parte a ofertelor disponibile!

Asa ca va asteptam ONLINE, la Telefonsau la sediul agentiei pentru a da START VACANTELOR DUMNEAVOASTRA.

Echipa Start Tour

Cine suntem

Echipa Start Tour este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Craiova dar și din restul României, consultanță de turism profesionistă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Licenta Turism
Document name
CUI
Document name
Solicita oferta