Charter Madeira - Hotel Marina Atlantico, cu plecare din Bucuresti

Hotel Marina Atlantico este situat in centrul orașului Ponta Delgada și oferă acordul de vedere la portul și la port. Hotelul camere are piscină interioară, iar sunt mobilate modern, cu TV prin cablu. In suitele și camerele executive sunt disponibile canale sportive Premium.

Camerele spațioase și moderne de la Hotel Marina Atlantico sunt bune cu aer condiționat și minibar. Băile private sunt dotate cu articole de toaletă gratuite. Se oferă WiFi gratuit in toate zonele hotelului.

Restaurantul Escuna al hotelului are vedere la portul de acord și servește preparate portugheze tradiționale. Barul Palhabote de la parter oferă băuturi răcoritoare și gustări ușoare.

Centrul de fitness al hotelului este bine echipat și are TV cu ecran plat. Oaspeții se pot relaxa la baia de aburi și in sauna de la Marina Atlantico sau pot opta pentru un masaj.

Marina Atlantico pune la dispoziție un centru de afaceri cu servicii complete, recepție cu program nonstop și serviciu de inchirieri auto. Aeroportul Ponta Delgada este situat la doar 3 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hotel Marina Atlantico, Madeira, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta