Circuit Discover Madagascar - Intre Lemuri, Baobabi si plaja la Oceanul Indian 2022

Toate Locatiile, Madagascar
Ziua 1
Ziua 1. 23.08.2022 Bucuresti - Istanbul - Mauritius - AntananarivoOra 17:40 intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 19:40 pentru zborul Turkish Airlines cu destinatia Antananarivo, vom avea zbor cu scurte escale in Istanbul si Mauritius. Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2
Ziua 2. 24.08.2022 Antananarivo14:50 sosire in Antananarivo. Intalnire cu repezentantul local si transfer la hotel. Se realizeaza formalitatile de check in. Cazare in Antananarivo.

Ziua 3
Ziua 3. 25.08.2022 Antananarivo - Parcul Lemurienilor - AntsirabeMic dejun. Deplasare spre Parcul Lemurienilor, o rezervatie de 5 ha unde vom putea observa noua specii de lemur si mai mult de 70 de specii de plante endemice. Ne vom indrepta apoi spre orasul termal Antsirabe, drumul oferindu-ne ocazia de a admira peisajul marcat de orezarii si lavaka, formatiuni de eroziune specifice insulei. Tur de oras cu ricsa traditionala, pousse-pousse. Cazare Antsirabe.

Ziua 4
Ziua 4. 26.08.2022 Antsirabe - RanomafanaMic dejun. Plecare spre Ranomafana, trecand prin teritoriul locuit de Bara, un grup etnic de pastori seminomazi ce populeaza platourile din sudul insulei. Pe traseu se face o oprire in Ambositra, pentru a vizita un atelier ce apartine unui alt grup etnic, Zafimaniry, a caror indeletnicire traditionala este sculptura in lemn.Optional, o vizita nocturna in Parcul National Ranomafana ce ofera oportunitatea de a intalni numeroase specii de lemuri si posibil faimoasa fossa, un carnivor endemic de talie mica. Cazare Ranomafana.

Ziua 5
Ziua 5. 27.08.2022 Antsirabe - Parcul National Ranomafana - FianarantsoaMic dejun. Dimineata vom explora Parcul National Ranomafana, un parc cu o flora si o fauna printre cele mai diverse si unice din lume. Programul turistic continua cu deplasarea spre Fianarantsoa, capitala grupului etnic Betsileo. O ocazie unica este vizitarea plantatiei de ceai din Sahambavy, campul femeilor, de unde sunt culese zilnic, manual, 20 tone de frunze de ceai. Cazare Fianarantsoa.

Ziua 6
Ziua 6. 28.08.2022 Fianarantsoa - Isalo(Ranohira)Mic dejun. Turul orasului Fianarantsoa include vizita laboratorului foto Labo Men al celebrului fotograf Pierrot Men, nascut in Madagascar, remarcat si premiat pe plan international. In drumul spre Isalo vom face oprire in Ambalavao unde vom vizita un atelier de fabricare a hartiei Antemoro, artizanat local al grupului etnic cu acelasi nume si apoi vom afla mai multe despre vinul produs in regiune la o crama unde se poate face si degustare. Ne indreptam apoi spre Isalo, traversand platoul Horombe, cu o scurta oprire in Ihosy, capital grupului etnic Bara. Cazare Ranohira.

Ziua 7
Ziua 7. 29.08.2022 Isalo - Parcul National IsaloDupa micul dejun vom vizita Parcul National Isalo, dominat de un peisaj lunar, cu masive stancoase erodate in forme inedite. Piscinele naturale, canioanele si cascadele sporesc farmecul locului. Seara o vom rezerva unui apus de soare spectaculos. Cazare Ranohira.

Ziua 8
Ziua 8. 30.08.2022 Isalo - IfatyMic dejun. Vom calatori catre Tulear, traversand satele cautatorilor de pietre pretioase. Scurta oprire pentru a vedea mormintele traditionale ale grupului etnic Mahafaly. In Tulear vom vizita Arboretum, un parc national cu peste 900 de plante, fondat de un botanist elvetian in 1980. Ajungem in Ifaty, o zona idilica, in partea de sud-vest a insulei. Cazare Ifaty

Ziua 9
Ziua 9. 31.08.2022 IfatyMic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la plaja si explorare a zonei.Optional se viziteaza satul din apropiere, Mangily, pentru a interactiona cu comunitatea de pescuit Vezo. Iulie si august sunt lunile optime pentru a observa migratia balenelor cu cocoasa.Plimbare cu piroga traditionala. Cazare Ifaty.

Ziua 10
Ziua 10. 01.09.2022 IfatyMic dejun. Ifaty ofera turistilor o multime de oportunitati incluzand scufundari, snorkeling, diferite sporturi nautice.Optional, vizitarea padurii de baobabi Reniala. unde pot fi observate diferite specii de baobabi si alti arbusti specifici zonei desertice de aici. Cazare Ifaty.

Ziua 11
Ziua 11. 02.09.2022 Ifaty - Tulear - AntananarivoMic dejun. Transfer din Ifaty catre aeroportul din Tulear pentru zborul intern catre Antananarivo. La sosire vom fi preluati de catre partenerul local, urmeaza transferal la hotel si formalitatile de check-in. Dupa-amiaza vom realiaza un tur la Ambohimanga, un sit arheologic aflat in patrimonial UNESCO, ce include cele mai atractive vestigii regale precoloniale ale insulei. Cazare in Antananarivo

Ziua 12
Ziua 12. 03.09.2022 Antananarivo - Diego SuarezMic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern catre Diego Suarez. La sosire vom fi preluati de catre partenerul local si ne vom indrepta Parcul National Montagne DAmbre, situat la 1000 m altitudine, ce ofera posibilitatea unei plimbari relaxante prin padurea tropicala, pentru a admira cascadele si lacurile din interiorul ei.Transfer si cazare Joffreville.

Ziua 13
Ziua 13. 04.09.2022 Joffreville - AnkaranaMic dejun. Vom vizita piata locala din Joffreville, renumita prin diversitatea de fructe tropicale, apoi ne vom deplasa spre Rezervatia Nationala Ankarana. Pe drum oprim la Red Tsingy, o formatiune de piatra rosiatica, modelata prin eroziune, avand ca rezultat un labirint de pesteri si canioane. Ajungem in Ankarana, un masiv carstic de 35 km, teritoriul unei flore si faune endemice.Cazare Joffreville.

Ziua 14
Ziua 14. 05.09.2022 Ankarana - Ankify - Nosy BeMic dejun. Transfer in satul de pescari Ankify. Din sat ajungem pe insula Nosy Be traversand cu o barca. La sosire urmeaza sa fim preluati de partenerul local pentru transferul la hotel.Nosy Be, insula mare in limba malgasa, ce a primit porecla de insula parfumata datorita plantatiilor de ylang-ylang, este locatia de plaja numarul unu din Madagascar.Optional, excursii pe teritoriul insulei pentru a admira cascade, lacuri vulcanice, plantatii de vanilie si ylang-ylang.Cazare Nosy Be.

Ziua 15
Ziua 15. 06.09.2022 Nosy Be - AntananarivoMic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Antananarivo. Cazare Antananarivo.

Ziua 16
iua 16. 07.09.2022 Antananarivo - Bucuresti via Mauritius via IstanbulMic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti via Istanbul via Mauritius, prezentare la birourile de check al Companiei Turkish Airlines la ora 13:50, decolare catre Mauritius la ora 15:50. Sosire in Bucuresti la ora 08:35+1 (a doua zi).Servicii incluse  Bilete de avion Bucuresti - Antananarivo - Bucuresti via Istanbul via Mauritius, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala Compania Turkish Airlines;
Bilete de avion, zboruri domestice, Nosy Be - Antananarivo, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
Bilete de avion, Tulear - Antananarivo, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
Taxele de aeroport, pentru zborul international si cel domestic(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
14 nopti de cazare in hoteluri de 3* cu mic dejun inclus;
 Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar si intrarile la obiectivele turistice; Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
Ghid local pe tot parcursul programului turistic;
Asistenta turistica in limba romana - Ghid roman;


Nu sunt incluse Excursiile optionale;
Asigurarea storno (optional);
Asigurarea medicala (optional);
Taxele de viza;
Alte mese decat cele specificate in program;
Bauturile alcoolice si nealcoolice;
Orice alte servicii solicitate de turisti, dar nespecificate in program;
Bacsis pentru sofer - se achita local, aproximativ 3 eur de persoana/zi pentru sofer si ghid;

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion Turkish Airlines Bucuresti - Antananarivo
Transport Avion Turkish Airlines Antananarivo - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Circuit Discover Madagascar - Intre Lemuri, Baobabi si plaja la Oceanul Indian 2022, Toate locatiile, Madagascar

Solicita oferta