Hotel Diana din Baile Herculane s–a reinaugurat in aprilie 2011 dupa ample lucrari de modernizare.
Diviana Spa dispune de un izvor propriu de apa termala minerala, concentrata in sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare. Pentru tratamente de recuperare si preventie a diverselor afectiuni in cele mai bune conditii, DIANA Spa dispune de un medic balneolog si personal medical specializat, iar terapiile sunt realizate cu echipamente si aparate de electroterapie, hidroterapie si kinetoterapie care au dovedita performanta si eficiența. Tratamentele balneare combinate cu tratamentele spa si varietatea de masaje, ofera adevarate vacante de refacere, avand ocazia sa va relaxati atat corpul cat si mintea, pentru a reveni la ritmul cotidian cu un plus de vitalitate.
Aria SPA este destinata relaxarii si recreerii. Design-ul cu accente naturale si spatii luminoase sau mai intime este in armonie cu starea de bine oferita de facilitatile existente in centrul Diana SPA: piscina interioara cu apa incalzita, jacuzzi si cele patru tipuri de saune uscate si umede –sauna cu infrarosu, sauna uscata 70 grade C, sauna cu aromaterapie si baia de aburi.
De asemenea, restaurantul hotelului a primit o imagine noua.

RO Include mic dejun si pranz, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joacă pentru copii și parcare (în limita disponibilității). Intrare cu mic dejun, iesire cu pranz. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

EN Includes breakfast and lunch, WI-FI internet access, spa (swimming pools, jacuzzi, saunas, fitness), children's playground and parking (subject to availability). Entrance with breakfast, exit with lunchThe rooms can be occupied starting with 16.00.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre SPA Dictum - Demipensiune - Hotel Diana RQ, Baile Herculane, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta