Skipass inclus!
Söll – Distracţie regala la schi!

Situată în căldarea însorită dintre Wildem Kaiser (2.344 m) şi Hoher Salve (1.829 m) veţi găsi pitoreasca localitate Söll, la 703 m deasupra nivelului mării. În timpul zilei atmosfera este liniştită şi intimă dar nu vă lăsaţi înşelaţi în a crede că asta este tot ceea ce Söll are de oferit: oferta de Après-Ski este renumită şi nopţi pline de culoare sunt garantate de diversele discoteci şi baruri. Fie la "kegeln" (asemănător bowling), Squash, patinaj, săniuş pe timp de zi sau seara, plimbări ghidate cu rachetele de zăpadă sau la o vizită la piscina panoramică - nu veţi duce lipsă de posibilităţi!

Refugii tradiţionale şi staţii pentru gustări precum şi baruri şi cafenele vă aşteaptă "après-ski" şi fac din Söll o staţiune de schi îndrăgită. Când barurile îşi închid uşile în - se deschid mai larg cele de la discoteca "Whiskey-Mühle" unde puteţi continua petrecerea până târziu în noapte. Familiile pot să se bucure de săniuş în nocturnă pe seară sau o plimbare cu sania trasă de cai - panorama minunată nu o veţi uita curând cu siguranţă! Bineînţeles că există şi multe posibilităţi de sport, cum ar fi squash, kegeln (asemănător bowling), drumeţii ghidate, patinaj şi multe altele. O experienţă deosebită sunt şi plimbările ghidate cu rachetele de zăpadă prin peisajul înzăpezit.

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de unul dintre cele mai mari şi moderne domenii schiabile cu legături directe din lume! SkiWelt a fost deja votat de mai multe ori ca fiind unul dintre cele mai bune domenii schiabile din lume! 83 de instalații pe cablu moderne, 270 km de pârtie și 4 snowpark-uri și 2 funlopes garantează distracție nesfârșită în zăpadă. Indiferent dacă este mare sau mic, începător sau profesionist, toată lumea se simte în elementul ei aici. Cu telegondola aveți o legătură perfectă între pârtiile de pe Hohe Salve prin Hochsöll - și de acolo cu întregul domeniu schiabil! În special pârtia de 2,4 km de dificultate medie din vale și pârtia pentru familii de aproape 4 km de la Hohe Salve promit distracție fără limite pe pârtii. În plus, la Söll există posibilitatea de a merge la derdeluș în timpul nopții, pe un derdeluș cu o lungime totală de aproape 3,5 km. Amatorii şi începătorii se pot simți aici, asemenea celor cu experienţă, ca acasă. Pentru freerideri o destinaţie potrivită este Hopfgarten. Adevărate "delicatese" promit şi cele 80 de refugii din întreaga regiune. Nici copii nu au fost uitaţi: la Lumea Vrăjitoarelor (Hexenwiese) a fost creat un autentic paradis de schi pentru copii, cu covor fermecat, tunel întunecat şi multe altele. În acest fel, cei mici sunt inițiați în schi într-un mod jucăuș. În plus, școala de schi Söll oferă cursuri şi supraveghere pentru toate vârstele. Dacă călătoriţi cu copii sau pur şi simplu vreţi să vă bucuraţi de un cadru de poveste, trebuie neapărat să faceţi o plimbare cu noua gondolă de 10 locuri din SkiWelt Söll. Puteţi descoperi multe pe tema "Hans im Glück"! O altă caracteristică specială a Skiwelt Söll este linia transversală de schiuri și plăci "Red Viper", cu măsurare a timpului și înregistrare video. La finalul zilei de schi, oricine dorește poate descărca și viziona filmul sau își poate retrăi traseul. Prin extinderea skipass-ului la Super Ski Card (v. regiunea de schi) vă puteți bucura de o experiență și mai variată la schi: cu acest abonament puteți experimenta plăcerea nelimitată a schiului în 22 de regiuni de schi din Tirol și Salzburg, cu 939 de teleschiuri pe 2.815 de kilometri de pârtie!

Cei cca. 65 de km de piste de schi-fond din jurul Wilder Kaiser, datorită varietăţii lor se potrivesc oricărui nivel de dificultate. Reţeaua de piste, vastă, trece prin văi însorite şi oferă acces la pistele din St. Johann şi Kitzbühel. Söll însăşi vă aşteaptă cu 20 km, printre care se află Sunnseitloipe cu 6,5 km - panorama impresionantă inclusă! O delicatesă este centrul de pârtii de la Angerberg/Mariastein, care vă pune la dispoziţie 30 km foarte bine pregătiţi în zone liniştite printre care şi o pârtie nocturnă. Veţi găsi cu siguranţă şi posibilităţi de lecţii în fiecare din localităţile Wilden Kaiser.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Der Denggenhof, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta