Skipass inclus!
Klösterle - distracție la schi pe zăpadă 100 la sută naturală!

Satul fermecător Klösterle se află la umbra Burtschakopf și Ameisenspitze. La o altitudine de 1.075 m, satul formează centrul turistic al idilicei văi Klostertal, împreună cu Wald am Arlberg și Dalaas. Puternicul pas Arlberg separă mica comunitate de 660 de persoane de agitația din localitățile vecine St. Anton sau Lech. Situată pe partea sudică a văii, Klösterle este locul perfect pentru a te bucura de soare sau pentru a face o plimbare relaxantă pe traseele de drumeție de iarnă. Și nici schiorii nu lipsesc de aici, deoarece instalația pe cablu Sonnenkopf se află la doar câțiva kilometri mai jos pe vale. De acolo, telecabina vă duce direct la muntele de aventură și de familie. Într-un mic domeniu schiabil care, datorită poziției sale geografice ideale, vă puteți lăsa pe baza că există zăpadă 100% naturală pe pârtii până în plină primăvară.

În Klösterle, pasionații de sporturi de iarnă pot experimenta echilibrul perfect între liniștea alpină și un après-ski plin de viață. La sfârșitul unei zile însorite de schi, puteți încheia seara cu o masă bună într-unul dintre restaurantele confortabile din sat. Direct la stația de vale Sonnenkopf, vă puteți bucura de o băutură caldă sau rece în popularul Kelobar. Aici au loc, de asemenea, în mod regulat, evenimente cu numere live. În loc de o scenă de petrecere plină de viață, stațiunile din Klöstertal au mult mai multe de oferit în afara pârtiilor. Sonnenkopf, de exemplu, nu este doar un paradis pentru schiori. O pârtie de săniuș de 2 km duce de la stația montană până la stația de mijloc. Drumeții vor găsi trei trasee de drumeție de iarnă pe platoul înalt însorit, inclusiv unul dintre cele mai frumoase din întregul Vorarlberg: drumul spre crucea de vârf de pe Muttjöchle (2.074 m) era odinioară rezervat pentru drumeții cu rachete de zăpadă și pentru cei care făceau schi de tură. Acum puteți ajunge în vârf fără niciun echipament - și vă puteți bucura de o minunată priveliște de 360 de grade asupra munților din jur. Cei foarte curajoși sunt atrași de cascada Fallbach, unde iarna veți găsi cel mai lung traseu de gheață continuu din Austria. Aici, alpiniștii pe gheață își pot da frâu liber pe o lungime de 700 de metri. Cei care preferă o experiență mai liniștită se pot bucura de liniște și de vaporii de sare de mare în grota de sare din Vorarlberg. Grota a fost săpată în stâncă în Dalaas și căptușită cu 44 de tone de sare de Himalaya.

Domeniul schiabil "Sonnenkopf" (1.000 - 2.300 m) vă oferă acces la 34 de kilometri de pârtii, inclusiv trasee de schi, precum și la 9 instalații pe cablu. Favorizate de poziția topografică, pârtiile sunt perfect schiabile până primăvara și nu necesită niciun echipament de înzăpezire. Pistele predominant albastre și roșii din domeniul schiabil bine-amenajat sunt potrivite în special pentru familii. Cei mici sunt pe mâini bune în Snowman Land, unde nu numai că pot face primele viraje sub supravegherea experților, dar se pot da și cu sania sau construi oameni de zăpadă. Experții vor găsi provocarea perfectă pe Sonnenkopf - atât pe pârtie, cât și în afara ei. Cu o lungime de aproximativ 8 km, coborârea pe Vermalen necesită multă rezistență, iar pista spre "Bäraloch" nu este pentru cei slabi de inimă: cu o pantă de 64%, cei 800 m de lungime reprezintă una dintre cele mai abrupte coborâri din Austria. Departe de pistă, freeriderii nu numai că vor găsi aproape 4 km de trasee de schi, dar Verwall, în est, și Silbertal, în vest, sunt deosebit de populare printre preferințele acestora. Domeniul schiabil este foarte atractiv mai ales pentru freestylerii începători. Aceștia își vor găsi teritoriul în Beginner Fun Park. Cu skipass-ul "SkiArlberg", pasionații de sporturi de iarnă au la dispoziție un total de 302 kilometri de pârtii și 87 de instalații pe cablu. Datorită conexiunii cu Flexenbahn, Trittkopfbahn I și II, precum și cu Albonabahn II, domeniile schiabile din jurul Klösterle pot fi accesate fără probleme pe schiuri sau pe placă din domeniile schiabile din St. Anton, Stuben, Zürs și Warth-Schröcken. Acest lucru face din "SkiArlberg" cel mai mare domeniu schiabil din Austria (a se vedea regiunea de schi).

În Klostertal, există aproximativ 21 de kilometri de trasee de schi fond, care trec printr-un peisaj de poveste acoperit de zăpadă. Între satele Dalaas și Wald am Arlberg, prima secțiune a traseului Alfenz, cu o lungime de 13 km, se întinde pe aproximativ 8 km, urmând cursul pârâului Alfenz până la stația de vale a instalației pe cablu Sonnenkopf (Sonnenkopfbahn). Aici aveți acces la următoarea secțiune a traseului, care este împărțită în două etape și are o lungime de încă 5 km. Traseul Schattahalb, cu o lungime de 1,3 km, și traseul Sunnahalb, cu o lungime de peste 2 km, sunt în special potrivite pentru începători.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Der Klostertalerhof, Bludenz, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta