L'Orée des Pistes [Preţ economic]

Saint Sorlin (Les Sybelles) Franţa
Saint Sorlin - Pe plăci în unul din cele mai mari domenii schiabile din Franţa!

Situată minunat la o altitudine de 1600 m Saint Sorlin d’Arves prezintă o imagine tipică pentru aşezările din regiune, fiind astfel diferită în sens pozitiv de multe alte staţiuni de vacanţă franceze, arhitectura predominantă este tradiţională şi fermecătoare cu mult lemn. Saint Sorlin d’Arves este cunoscută pentru producţia de brânză şi vă invită la o vizită şi o probă în pauzele de schi la numeroasele brânzării. Strada principală este plină de viaţă, cu multe mici buticuri şi magazine. Nu lipsesc nici restaurante şi baruri frumoase cu bucătărie tradiţională şi atmosferă romantică. Trecutul bogat şi prezentul sunt unite reuşit în St. Sorlin d’Arves şi vă puteţi astfel bucura de o vacanţă de neuitat!

Après-ski în Saint Sorlin decurge mai degrabă liniştit. După o zi plină pe pârtii aveţi posibilitatea a vă relaxa seara la o masă cu specialităţi locale, cum ar fi fondue de brânză şi raclette. Cine nu este încă prea obosit, poate merge mai departe la pub-ul "L'Avalanche", juca biliard sau darts - cei mai rezistenţi chiar la discoteca "D'Sybell Club" unde pe lângă cocktail-uri delicioase vă aşteaptă şi un ring de dans. Cine vrea să petreacă o zi în afara pârtiilor găseşte în Saint Sorlin d’Arves numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber. De la snow-shoeing şi sănii trase de câini, tururi razante cu Quad sau parapantă - nu e loc de plictiseală!

"Les Sybelles" (1100 m - 2620 m) este una din cele mai mari regiuni de schi din Franţa şi oferă peste 310 km de pârtii de dificultate medie şi 72 de instalaţii pe cablu în şase diverse domenii schiabile. Le Corbier, Saint Sorlin d’Arves, St. Jean d’Arves, La Toussuire, Les Bottières şi St. Colomban des Villards sunt numele acestor domenii, care se disting datorită versatilităţii şi dispun de legături perfecte prin l’Ouillon (2431 m). Pe lângă cei 200 km de pârtii roşii - condiţiile sunt ideale şi pentru începători şi familii cu copii. Regiunea este cunoscută datorită ofertei largi de pârtii albastre de calitate, care asigură diversitate şi pentru primele dăţi pe plăci. În plus faţă de ofertele pentru familii Les Sybelles oferă condiţii foarte bune de zăpadă adâncă de exemplu la l’Ouillon, Bellard şi Grand Truc. Cei cărora le place rapid pe pante pregătite se pot distra pe neagra "Casse pipe". Pe freestyleri îi aşteaptă un snowpark-ul, iar pentru schi în nocturnă vă stau la dispoziţie 2 pârtii. În iarna 2016/17 domeniul s-a îmbogăţit cu o nouă pârtie roşie de pe L’Ouillon (2431 m) şi 2 telescaune noi nouţe. Atât telescaunul de 4 persoane Ourson cât şi cel de 6 Voie Lactée uşurează sensibil munca pentru Sybelles-Express de pe Pointe du Corbier. În plus Crozat-Zone a fost nou amenajată, iar teritoriul pentru începători de la Le Corbier a fost dotat cu 2 noi benzi rulante.

Chiar în apropiere de Saint Sorlin d’Arves vă stau la dispoziţie câteva posibilităţi pentru începători, în total de 16 km de pârtii ideale pentru primele încercări şi care oferă privelişti minunate. Dacă doriţi să testaţi cunoştinţele abia obţinute sau deja existente în staţiunea vecină Le Corbier vă aşteaptă printre altele o pârtie la altitudine cu 2 km între 1600 - 1700 m şi o vedere panoramică fantastică. Pentru schiorii fond avansaţi şi în formă recomandăm pârtiile "Garney et Lombardaz", tot în Le Corbier şi "Champ Perousaz" în La Toussuireasta, fiecare cu o lungime de peste 6 km. În total în Les Sybelle vă puteţi răsfăţa pe 39 km de trasee, atât clasice cât şi pentru stil skating - regiunea are oferte pe toate gusturile!

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre L'Orée des Pistes [Preţ economic], Les Sybelles, Franta

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta